Nord Stage 3 HP76

Nord Stage 3 HP76
Nord Stage 3 HP76 Nord Stage 3 HP76
Tillverkare: Nord Keyboards
Art.nr: Stage 3 HP76
Tillgänglighet: 1
Pris: 32.990 kr
Exkl.moms: 26.392 kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelistan
Jämför

Helt nya, oerhört efterlängtade, Nord Stage 3 finns nu äntligen. Modellen vi har i lager just nu är HP76, övriga är det väntetid på.

Nord Stage 3 är nya flaggskeppet i Nords produktserie och gör att Nord tar upp kampen, ja kanske rent av ledningen, i matchen om världens bästa stagepiano. Sett till kommbinationen flygel, vintage-pianon, synth och Hammond så slår nog ingen Nord på fingrarna.

Nytt i 3:an är hela 2 Gb pianominne och 480 Mb sampleminne. Polyfonin är uppgraderad till 120 toner för pianodelen, + 34 toner för synthdelen och full polyfoni för orgeldelen. Totalt alltså 200-300 toner i polyfoni om man använder alla lager och ljudmotorer. Andra stora nyheter är två stora OLED-displayer, spellistor, X-fadeövergångar mellan splittar, sömlösa byten av ljud (förra ljudet klingar kvar när man byter). Hammonden är också uppgraderad till samma motor som i C2D så nu låter även Stage som en äkta Hammond. Synthdelen är även ny och hämtad ifrån succén Nord Lead A1, så räkna med riktigt feta analogljud, plus självklart en massa stråkar, brass, basar, flöjter osv.

HP-klaviaturen som är på 76 tangenter är en bra pianoklaviatur med hammarmekanik, men där man kompromissat med vikten så att hela pianot endast väger 12,5 kg

Köp gärna till de grymma originaltillbehöver: Stativ som skruvas underifrån (som på Rhodes), notställ och den skräddarsydda soft casen med hjul.

Ett annat tips är triple-pedalen som ger pianot half-pedalling (dvs steglös nedtryckning och uppsläpp) samt dämparljud, ner och upp.

Vanlig Sustain-pedal ingår, liksom nätsladd, manual, USB-kabel, Dust cover och DVD med extra ljud och mjukvara för att koppla ihop piano och dator.

Denna produkt har Service-deal.

Vid köp av Nord Stage 3 ingår dels uppstartshjälp vid leverans men även tre st 30-minuterspass, antingen i vår butik eller över telefon/videosamtal. Dessa 30-minuterspass kan tas ut närsomhelst under första året efter leverans. Vi svarar även gärna och utförligt på mailade frågor under detta första år.

Service-dealen skrivs in i kvittot/fakturan och vi åtar oss även att kontakta er ifall ni glömmer av att höra av er.

Produktdetaljer
Anslutningar 4 ljud ut, obalanserad tele
Hörlur - 6,25 mm stereo
Monitor in - 3,5 mm stereo
Sustain Pedal - Klarar Triple pedal
Rotor pedal
Program Up/Down pedal
Organ Swell Pedal - Expression-pedal
Control Pedal - Expression-pedal
MIDI in/ut
USB - för data och Midi
Jordad nätkontakt
Mått Längd: 1122 mm
Höjd: 127 mm
Djup: 347 mm
Vikt: 12,5 kg
Specifikationer 2 Gb Piano-minne
480 Mb Sample-minne
120 toners polyfoni på piano
34 toners polyfoni på synthen
Hammond B3, Vox och Farfisa-modellering.
9 digitala drawbars
Förstärkarsimuleringar inkl Leslie
Tags: stage
Powered By OpenCart
Klaviatur © 2017